loader image

Ako čo najlepšie využiť služby hostiteľa lyžiarskeho apartmánu

Pobyt v lyžiarskom apartmáne bol tradične dosť stereotypný a vo väčšine prípadov stále je. Ráno sa zobudíte na obrovské raňajky, okolo štvrtej alebo piatej sa vrátite k horám koláčov a horúcej čokolády a večer si dáte štvor- alebo päťchodové jedlo.

Ale nie každý môže každý deň spaľovať kalórie na snehu, takže vaňa s horúcim syrom, šunkou a maslovými zemiakmi nie je vždy potrebná, ale musíte dostať to, čo vám je dané.

A možno máte chuť vyskúšať novú reštauráciu v meste, ale zamestnanci lyžiarskeho apartmánu ju pripravujú už od poludnia. Našťastie sa situácia mení a v súčasnosti je možné nájsť (aj keď stále ťažko) voľnejší prístup k večeriam a časom večere. Predovšetkým buďte k personálu milí. Odneste im veci, ktoré v Alpách nedostanú, ako malé darčeky/pozvánky – personál sa potom bude snažiť byť mimoriadne milý. Prečo dávať prepitné až na konci? A vzhľadom na to, ako fungujú rozpočty, je dobré získať hostiteľov na svoju stranu.

Na stránke sa pracuje

87%

aktuálny stav dokončenia projektu