loader image

Novinky

Krátky sprievodca tatranským lyžiarskym vybavením

Pred prenájmom alebo kúpou lyžiarskeho vybavenia si položte niekoľko otázok: Ako dlho budete lyžovať? Budete lyžovať len na dovolenke alebo aj v blízkosti miesta vášho bydliska? Určenie predpokladanej úrovne záväzkov vám pomôže rozhodnúť sa, či si lyže, topánky a palice prenajať, vziať na lízing alebo kúpiť.

Continue reading “Krátky sprievodca tatranským lyžiarskym vybavením”

Tvrdo pracujte, žúrujte v luxusnom apartmáne vo Vysokých Tatrách

Lyžiarske apartmány sa vyvíjajú. Minulé leto sme sa stretli s jedným z hlavných predstaviteľov cestovného ruchu vo Vysokých Tatrách, ktorý nám vysvetlil, že vykonali veľký prieskum a zistili, že ľudia potrebujú v lyžiarskych apartmánoch viac ako len zjazdovku.

Continue reading “Tvrdo pracujte, žúrujte v luxusnom apartmáne vo Vysokých Tatrách”

Ako čo najlepšie využiť služby hostiteľa lyžiarskeho apartmánu

Pobyt v lyžiarskom apartmáne bol tradične dosť stereotypný a vo väčšine prípadov stále je. Ráno sa zobudíte na obrovské raňajky, okolo štvrtej alebo piatej sa vrátite k horám koláčov a horúcej čokolády a večer si dáte štvor- alebo päťchodové jedlo.

Continue reading “Ako čo najlepšie využiť služby hostiteľa lyžiarskeho apartmánu”

Ako nájsť najlepšie lyžiarske apartmány vo Vysokých Tatrách

Či už hľadáte odľahlú lokalitu, moderný interiér, extravagantný nábytok, prvotriedne služby alebo apartmán s osobitým štýlom, naše recenzie vám ponúkajú všetko, čo potrebujete. Vybrali sme tie najlepšie apartmány v celých Vysokých Tatrách, na ktoré sme uskutočnili osvedčené recenzie.

Continue reading “Ako nájsť najlepšie lyžiarske apartmány vo Vysokých Tatrách”

5 tipov na cestovanie s nízkym rozpočtom, ktoré by mal poznať každý digitálny nomád

V prvom rade cestujte mimo sezóny. Informujte sa v miestnej turistickej kancelárii, kedy sa začína ich mimosezóna, ak chcete letieť, buď plánujte s dostatočným predstihom (ideálne 10 mesiacov až rok dopredu), alebo na poslednú chvíľu (dva týždne alebo menej pred odchodom) – v týchto prípadoch získate najlacnejšie ceny.

Continue reading “5 tipov na cestovanie s nízkym rozpočtom, ktoré by mal poznať každý digitálny nomád”

Na stránke sa pracuje

87%

aktuálny stav dokončenia projektu